MX World

23/07/2019 09:30 - geplaatst door Stingray

Helemaal correct is zo'n entry list niet. Zeg maar voor 99 procent juist. Maar op het laatste ogenblik valt er wel iemand af, of komt er iemand bij. Feit is dat we in Loket alleszins volle starthekkens krijgen. Bovendien is er ook nog de finale van het EK voor de jeugd. Hier in mijn naaste omgeving staan alheel wat koffers gepakt om naar 'Klein Arendonk' te vertrekken. Een feit dat zijn oorsprong kende toen de MC De Zwaluw, de club van Dré Vromans, destijds naar Loket trok voor een toen nog regionale wedstrijd. De club is ondertussen opgeheven, maar Arendonk is nog graag gezien in Loket.

De deelnemers treft U onder DEZE LINK. En als deze niet werkt, gewoon onder Thor.

Onze comments, onder Thor.

MXGP: HIER KLIKKEN

MX2: HIER KLIKKEN

DAMES: HIER KLIKKEN

Sven van de Mierden zal er zeker niet bij zijn. Hij hersteld van een rugblessure. En wat met 'The Bullet'? Ik had die zondag verwacht in Lichtenvoorde, maar Jeffrey  bleef thuis. Ik hoor/lees ook nergens iets van hervatten van training of zo. Het WK is voor de titelverdediger  geen issue meer. Maar ik hoop van harte dat hij minstens over twee weken mee komt knallen in Lommel.

Anthony Rodriguez is back. De Venezolaanse Amerikaan gaat voor BOS racing rijden nu Searle gepromoveerd wordt tot Kawasaki fabrieksrijder.

Cedric Grobben staat ook op de lijst, maar Jeffrey Dewulf niet. Heeft dat te maken met het afgebroken North Europe Racing verhaal?

In de MX2 staat Cyril Genot er ook weer bij. Genot die het prima deed in de laatste ADAC-race.

Het wordt een druk Tsjechisch weekeinde me het WK dames en de EK-finales voor de 65 en 85 cc.