MX World

20/09/2020 16:53 - geplaatst door Stingray

Vandaag werden er in de zandbak van Grevenbroich nog twee manches gereden, nadat Jordi Tixier gisteren de eerste had gewonnen in de Masters klasse.  Dat deed de Fransman in de vroege namiddag overnieuw en in de slotfase nam hij vrede met de derde plaats achter Harri Kullas - wie geeft die gast een MXGP-zitje - en Brent Van doninck. Met drie tweede plaatsen verdient Brent ook meer dan het Britse kampioenschap, zeker en vast omdat de starhekkens van de MXGP nooit volzet zijn. Nu werd het zilver voor de Herentalsenaar, voor Kullas. Kevin Strijbos zette gisteren aan maar viel na drie ronden uit met pech. Hij had ook nog last van zijn operatie en startte vandaag niet meer.  

Raadpleeg HIER de uitslag van de Masters met heel veel Belgen.

Maximilian Spier Lion Florian en Rick Elzinga waren de betere rijders in de Youngster Cup (MX2). De uitslag zit onder DEZE link.

De top drie in de 125 cc: Max Palson, Martin Venhoda en Cato Nickel, en HIER is de volledige uitslag. Tot slot nog de drie beste rijders uit de 85 cc: Julius Mikkula, Bradley Mesters en Maximilian Werner. Lotte Van Drunen werd vierde. Ze staat er bij in DEZE algemene uitslag.