MX World

11/12/2011 09:24 - geplaatst door Marcel Dirks

Steffi Laier die na een gedwongen rustperiode van ruim 2 maand voor het eerst weer aan competitie deelnam heeft laten zien dat ze ook op een Supercross baan goed uit de voeten kan. Thor it voor meer info


Was de eerste reeks nog niet helemaal wat Steffi er zelf van had gehoopt dan was reeks twee stukken beter. Tijdens de eerste reeks trok Steffi iedereen op het spreekwoordelijke sleeptouw. Voor haar landgenote Franke. In ronde twee kwam De KTM Factory pilote te snel in de bocht en verloor ze de grip op het voorwiel en viel. Weg reekszege, die was voor de Kawasaki Pfeill pilote. In reeks twee, en na een goede massage wegens armpump, was Steffi veel meer relaxt en dat kon je goed merken. Ook nu liet ze iedereen haar achterband zien en weg was ze om de reeks met ruime voorsprong te winnen.

Steffi hoopt om ook op dag twee van de perfect georganiseerde Supercross weer het beste van zichzelf te kunnen geven. En zo haar steentje te kunnen bijdragen aan opnieuw een hoogdag voor alle MX en SX fans.

laier, franke, v wordragen, veenstra, vd tak, de mol, irmgratz, guryeva, vd werff, stoutjesdijk


foto's: Willy van Thillo