MX World

26/09/2011 18:39 - geplaatst door Marcel Dirks

De nieuwe Pro Circuit-uitlaten, de Ti-4R en de Ti-4GP zijn vanaf nu te koop bij je Parts Europe dealer. De titanium-uitlaat biedt de beste prestaties en voldoet oa. aan de 94db FIM regelgeving. Ook kreeg de demper een nieuw design...

Lees verder bij Thor over de nieuwe Pro Circuit-uitlaatsystemen

Pro Circuit Ti-4R systeem 

De Ti-4R is het nieuwste uitlaatsysteem van Pro Circuit, het systeem, geluidsdemper, middenpijp en hoofdpijp is gemaakt uit titanium. De nieuwe spits toelopende hoofdpijp zorgen voor een betere, handelbare powerband van onder tot topvermogen. Hij voldoet aan de 94db FIM geluidsregelgeving, de demper heeft een nieuw gelaste eindkap met een nieuwe graphic.De montagebeugel zorgt ervoor dat de uitlaat een stuk duurzamer wordt en het titanium zorgt ervoor dat je motor minder weegt. 

Pro Circuit Ti-4GP bij Parts Europe! 

De Pro Circuit Ti-4GP Complete Systemen zijn ontworpen als totale performance uitlaatsystemen.Deze uitlaatsystemen zijn dyno- en circuit getest door rijders als James Stewart, Ricky Carmichael en Ryan Villopoto als full race uitlaat. De ultra-lichtgewicht titanium Ti-4GP van Pro Circuit de premium uitlaatsysteem en is uitgerust met de titanium hoofdpijp.Dankzij de Ti-4GP kun je makkelijker rijden en zullen je rondetijden omlaag gaan. Je kan makkelijk de demper vullen doordat de eindkap heel makkelijk verwijderd kan worden. Ook de Ti-4GP voldoet aan de 94db-norm. Het is dezelfde uitlaat waarmee in 2007 vier van de vijf Supercross en National-titels behaald werden. De uitlaten zijn uiteraard enkel voor gebruik op gesloten circuits. 
Enkel voor gebruik op gesloten circuits. 

Verkrijgbaar bij alle Parts Europe dealers. Gebruik de dealer "search-knop" op www.partseurope.eu en vind uw dichtstbijzijnde dealer. .