MX World

08/07/2019 13:04 - geplaatst door Stingray

Eli Tomac slaagde er op Red Bud in om de kloof op Marvin Musquin wat uit te diepen. Hij won met een 1/2-score. De slotreeks werd gewonnen door Musquin, maar in de eindstand werd die vooraf gegaandoor Jason Anderson 2/4), en gevolgd door Cooper Webb (3/5) en Ken Roczen (6-3). In de 450-stand moet roczen gaan opletten voor Anderson die gevaarlijk in de buurt komt.

Ook Dylan Ferrandis deed een goede zaak door beide 250-reeksen te winnen. Daarmee vormt hij nu een regelrechte bedreiging voor Adam Cianciarulo die met een bleke vijfde plaats van start ging maar tweede werd in de slotreeks. Justin Cooper (3/6) werd derde voor RJ Hampshire (2/8 en de coming man die we van bij ons kennen, Hunter Lawrence (8/4).

Foto Hunter Lawrence FB, credits unknown.

SX450 results.

SX250 results.