MX World

09/07/2019 07:31 - geplaatst door Stingray

In Rozoy-sur-Serre werd zondag gecrosst in een regionale organisatie van de FFM. Rozoy licht zo'n  flinke boogscheut onder de Belgische grens.

Liam Everts won de beide reeksen in de 125 cc. Een ander landgenoot, Ryan Bonnewijn werd vierde in de eindstand. Er reden ook Inters mee, maar de organisatie was niet bij machte om de uitslagen aan de bond te bezorgen. Overigens, je moet echt een Master opleiding hebben om aan de FFM-site uit te kunnen. Sorry, mes amis, maar dit gaat mijn petje te boven na anderhalf uur snuffelen.

Ondertussen hebben we toch een en ander gevonden. Nicolas Aubin won de Interklasse voor Milko Potisek en  Yentel Martens. Jeffrey Dewulf werd vierde, Jeremy Coen vijfde Killigan Delroeux zesde en Ken de Dijcker zevende. Nog verderop Robin Bakens en Daymond Martens.  De superfinale was weer voor Aubin en Potisek met nu Dewulf als derde. Verder volgende Yentel, De Dijcker en Coen met de youngsters Liam Everts en Ryan Bonnewijn op 15 en 22.