MX World

22/09/2021 08:23 - geplaatst door Stingray

Bij MON gaan ze door. Ben jij klaar voor de motorcross in Berghem dit weekend?
Twee prachtige dagen staan er weer gepland dit weekend. Wil jij erbij zijn? Ga dan vandaag nog naar Mijn MON! Vooraf online inschrijven is verplicht en nog mogelijk tot donderdagmiddag 12.00 uur!

Alle info onder Thor.

Berchem - Zaterdag 25 september, een mooi gecombineerd programma:

Jeugdklassen
Natte Zuiger
Dames / Veteranen
MX Open Nationalen
Er wordt gereden volgens een gesplitst programma. De jeugdrijders starten om 9.45 uur met de trainingen. Vanaf 11.30 uur worden de MX2 Jeugd, Natte Zuiger, Dames / Veteranen en MX Open Nationalen op het circuit verwacht voor hun training. Het schema is hier te vinden. Ook voor de Dames/Veteranen en MX Open Nationalen telt deze wedstrijd mee voor het kampioenschap.

Berchem - Zondag 26 september gaat het 24MX kampioenschap verder voor:

MX2 Junioren
MX Open Junioren
MX2 Senioren / 125cc Cup
MX Open Senioren
MX2 / Open Inters
Zijspan
Heb je geen MON-startbewijs en wil je toch deelnemen? Dat kan! Via de inschrijfpagina op Mijn MON kun je een wedstrijdpas (daglicentie) aanvragen. Rijders van buitenlandse bonden (bij IMBA aangesloten) kunnen deelnemen met een afvaardiging. Na je inschrijving ontvang je een QR-code in je mail als bevestiging, deze dien je te laten scannen als toegangsbewijs bij het circuit. Voor deze wedstrijd is een coronabewijs niet nodig.

Voor je inschrijving kun je tot en met donderdagmiddag 12.00 uur terecht op Mijn MON. Alle aanvullende informatie is op onze website te vinden; wedstrijd zaterdag / wedstrijd zondag.

We starten oktober in Groesbeek

Is het circuit van Berghem niet helemaal jouw ding? Wat dacht je dan van de harde zandbaan van Groesbeek? Het weekend van 2 en 3 oktober organiseren zij de volgende wedstrijden in ons kampioenschap. Startbewijshouders kunnen zich inmiddels al inschrijven via Mijn MON!

Het mag geen verrassing zijn; op zaterdag komen de jeugdrijders aan de start. Bijkomende klassen zijn de Natte Zuiger, TM-Cup en een liefhebbersklasse (énkel voor trainingsbewijshouders!).

Op zondag 3 oktober is het de beurt aan: MX2 Junioren, Dames / Veteranen, MX2 Senioren/125cc Cup, MX Open Senioren, MX Open Nationalen en MX2 / Open Inters.

Alle aanvullende informatie voor deze wedstrijd is te vinden op de betreffende evenementpagina.


KTM Dag Offroadrit op 2 en 3 oktober!


De KTM-dag is terug met de 27e editie! Dit jaar wordt enkel de offroadrit verreden, maar deze wordt even interessant en uitdagend uitgezet als andere jaren!

Inschrijven voor deze rit kan via www.ktm-dag.nl.

Een MON-verzekering is verplicht. Deelnemen kan dus met een MON startbewijs, trainingsbewijs of offroadpas. Ben je niet in het bezit van een MON-licentie? Dan kun je een dagverzekering (per dag) afsluiten.