MX World

06/09/2014 10:07 - geplaatst door Marcel Dirks

Vorig jaar gebeurden een aantal zaken die de basis legden voor een eerste samenwerking tussen de provincie Oost-Vlaanderen en de motorcrosswereld. N-VA eist de hoofdrol op: er was de uitzending van "De Zevende Dag" live op het BK in Kester met de toezeggingen van Phillippe Muyters en de klinkende overwinning van N-VA in de verkiezing van de Provincieraad in Oost-Vlaanderen. Maar we mogen ook CD&V niet vergeten: we hadden de boomplant van het 2e Motorcross-CO2bos in het oostvlaams CD&V-bastion Oosterzele, CD&V vormt samen met NV-A de Oostvlaamse provincieraad en in hun gelederen zit motorcross-liefhebber pur sang Luc de Rudder. Die bezoekt heel regelmatig motorcrosswedstrijden en is verantwoordelijk voor de Provinciale domeinen. De optelsom van dit alles is dat MC Scheldeland dit weekend een wedstrijd BK zijspannen en Belgian National mag organiseren naast het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Thor it voor meer

Hhet domein stelt ook een groot terrein ter beschikking voor oa. parking. En meer: het hele domein is zaterdag en zondag gratis toegankelijk voor de bezoekers van de motorcross-wedstrijd! Alle info over het domein kunt u vinden op www.puyenbroeck.be.
De bewegwijzering naar Puyenbroeck vindt u op bijna iedere kruispunt en de afritten van de hoofdwegen in de ruime omgeving. Verdere informatie van de cross vindt u op de website van MC Scheldeland: www.mcscheldeland.com. Op zaterdag 6 september worden er vrije trainingen en een brommerscross voorzien van 14u tot 18u. GPS Verbindingsbaan Wachtebeke brengt u zeker op de juiste plaats!