MX World

06/09/2014 10:04 - geplaatst door Marcel Dirks

KTM kijkt vooruit, staat niet stil en werkt continue aan nóg betere producten.
Dat er niet stil gezeten wordt is duidelijk, de complete Powerwear en Powerparts collectie is volledig vernieuwd , aangevuld met leuke gadgets en nú al online beschikbaar bij www.KTM-shop.nl
Alle artikelen zijn vanuit de fabriek met uiterste zorg ontworpen en door professionals uitvoerig getest. De ontwikkeling en productie is ook niet zonder reden in eigen huis, KTM wil er zeker van zijn dat alles wat de fabriek verlaat READY TO RACE is!
Als je een KTM rijder bent, weet je waarom. KTM is niet alleen een motormerk maar een lifestyle! Thor it voor meer info...

Daarom is de webshop www.KTM-shop.nl voor iedere KTM liefhebber “ the place to be “ .
U vindt  hier alle beschikbare onderdelen Offroad , Street , ATV en Freeride naast de complete kleding collectie voor dames, heren en kinderen. Alle artikelen die online staan zijn uiteraard origineel KTM en komen rechtstreeks uit de KTM fabriek in Oostenrijk. Met onze grote eigen voorraad en dagelijkse levering vanuit de fabriek streven we naar korte levertijden (2-4 werkdagen).
Bekijk het complete assortiment en bestel direct online >> www.KTM-shop.nl Bij vragen en of meer informatie: info@ktm-shop.nl of neem telefonisch contact op met onze klantenservice via 0174-515134 (zes dagen per week van 8:00 t/m 18:00 uur bereikbaar).