MX World

09/08/2012 08:22 - geplaatst door Marcel Dirks

 Via de persverantwoordelijke voor de Belgische selectie bij de landenprijs zijspannen en quads ontvingen we in opdracht van Teammanager Rene Loods volgend schrijven. Thor it voor meer info.

In het weekend van 22 en 23 september verdedigen onze Belgische zijspan- en quadrijders hun Europese titel die ze vorig jaar behaalden het Duitse Jauer. De wedstrijd dit jaar zal in de Nerderlandse zandbak van Oss verreden worden. Gezien deze afstand voor de Belgische fans niet zo heel erg ver is verwachtten we dan ook veel supporters die het team zullen steunen!

Teammanager Rene Loods heeft deze week de namen van de rijders bekent gemaakt die deelnemen aan dit event. Bij de zijspannen is de keuze dit jaar op volgende combinaties gevallen, Jan Hendrickx-Tim Smeuninx, Ben Adriaenssen-Sven Verbrugge, Joris Hendrickx-Kaspar Liepins en als reserve team zijn Jason Van Daele-Ben van den Bogaart geselecteerd. Een heel erg sterke delegatie volgens ons inzien, gelet op de huidig sterke prestaties van vermelde teams zal het spannend worden!

Bij de quadrijders is er gekozen voor Jan Vlaeymans, Davy De Cuyper, Auke Theuninck en als reserve Nikky Vaes. Hopelijk kunnen deze mannen opnieuw de titel meebrengen naar ons land, allen daarheen voor een dag topsport!
  foto's Luc vd Aa