MX World

14/02/2021 11:06 - geplaatst door Stingray

In de SX lijkt alles in de goede plooi te vallen. vier rijders uit de top vijf stonden ook in de frontlijn van Orlando I. De finale werd ingeleid  met een kopstart van Zach Osborne.  Die  raakte de tel kwijt en Justin Brayton kreeg het initiatief voor Ken Roczen en Cooper Webb. Die zorgde er vroeg in de wedstrijd al voor om met een schitterende manoeuvre in één klap roczen en  Brayton aan de kant te zetten. Brayton werd gepasseerd door  Barica enTomac. Cooper won, ondanks een aandringende Roczen, of liet hij zelf het tempo vieren.

De Duitser leidt nog steeds met 21 punten voor op Webb. Daarna volgen Eli Tomac,  Adam Cianciarulo en Barcia.

Dylan Ferrandis viel vroeg uit en mijn maatje Tyler Bowers geraakte aan een motor, maar niet in de hoofdtabel.

HIER de hoogtepunten van de finale.

HIER de uitslag en tussenstand.