MX World

14/02/2021 11:19 - geplaatst door Stingray

Ook aan de heerschappij van de tandem Colt Nicholls en Christian Craig is een einde gemaakt. Craig viel zwaar en bezeerde de pols, maar kon via de herkansing toch naar de finale. Daarin liet de Australiƫr Jett Lawrence geen twijfel bestaan over zijn vorm. Hij leidde van start tot finish. Nichols probeerde een paar keer aan te sluiten, zelfs aan te vallen, maar Lawrence' s tempo lag te hoog.

Ook hier tekent het veld zich af met eveneens vier van de vijf best geklasseerden in de uitslag voorin. Nichols blijft leider met zes punten voor op zijn teamgenoot Craig. Jo Shimoda is derde voor Lawrence en de verrassende nieuwkomt (relatief toch) Josh Osby (foto FB) uit Valparaiso, Indiana.

HIER de hoogtepunten van de finale.

HIER de uitslag en tussenstand.